soma do termos de uma pa cheap soma neurona y sus partes soma

valium surgery anxiety buy valium online how long to wean off valium

erfahrungen mit valium buy valium online free valium samples

zolpidem buy Carrollton buy ambien online get zolpidem Austin

valium posologie maximale valium pill valium frank talk

tramadol gotas dosis niГ±os tramadol 100mg how much tramadol can i take daily

can tramadol cause kidney disease tramadol 50 mg tramadol and sinus pressure

does xanax mess with your liver buy xanax how to iv xanax xr

effects of xanax and percocet buy xanax xanax bar recreational dose

how do i get prescribed valium valium diazepam can i buy valium in thailand

Recepty na přípravu candáta

Candát po sedmihradsku
Ingredience
750 g candáta, 100 g slaniny, 250 g žampiónů, 40 g másla, 30 g hladké mouky, 70 g nastrouhaného tvrdého sýra, mletý pepř, strouhaná houska, sůl
Jak na to?
Slaninu pokrájíme na drobné kostičky, částečně ji na pánvi rozškvaříme, přidáme plátky očištěných žampiónů, osolíme, opepříme a vše podusíme. Z porcí stáhneme kůži, dobře vykostíme a maso nakrájíme na plátky. Polovinu masa narovnáme do ohnivzdorné misky, na rybu naklademe podušené žampióny bez vypečené šťávy a pak vložíme další vrstvu rybího masa. Do šťávy z podušených žampiónů přidáme mouku, povaříme a vzniklou omáčkou přelijeme v misce porce candáta. Povrch posypeme strouhanou houskou, silnou vrstvou nastrouhaného sýra a vločkami zbylého másla. Pokrm nakonec zapečeme v předehřáté troubě a podáváme s vařenými brambory a sterilovanou zeleninou.

Candát po selsku
Ingredience
Candát, 2 cibule, 100 g slaniny, 2 papriky, 2 rajčata, mletá sladká paprika
Jak na to?
Na pánvi vyškvaříme drobně nakrájenou slaninu a necháme na ní do zlatova osmažit nakrájenou cibuli. Vše obarvíme mletou paprikou, zalijeme asi půl litrem vody, pak přecedíme na porce candáta, přidáme nakrájené papriky a rajčata a dusíme do měkka. Přílohou mohou být makaróny.

Nadívaný candát
Ingredience
1,5 kg candáta, 3 citróny, 50 g kořenové petržele, 50 g cibule, pepř, sůl, 50 g slaniny, lžíce máslové jíšky, 2 dcl hovězího vývaru, nádivka: 400 g candátího masa, játra z candáta, 50 g másla, 2 žloutky, 50 g strouhanky, 50 g strouhaného ementálu, snítka petrželové natě, špetka muškátu, špetka pepře, sůl
Jak na to?
Celého candáta (bez žaber) 10 hodin marinujeme ve vodou rozředěné citrónové šťávě z tří citrónů se solí, pepřem, strouhankou, cibulí a petrželí. Pak osušenou rybu vyplníme nádivkou, sešijeme, uložíme na pekáč, obložíme plátky slaniny a za občasného podlévání vývarem, který jsme zahustili jíškou, upečeme. Příprava nádivky: syrové maso bez kůže a kostí umeleme a smícháme s ostatními surovinami pro její přípravu.

Candát s cibulovou omáčkou
Ingredience
800 g candáta, 200 g červené cibule, 50 g sádla, 1 dcl smetany, lžíce citrónové šťávy, lžíce hladké mouky, pepř, sůl
Jak na to?
Porce ryby osolíme, opepříme a osmahneme na sádle. Zasypeme strouhanou cibulí a za občasného podlévání masovým vývarem nebo vodou dusíme 20 minut. Maso opatrně urovnáme na mísu, mouku rozmícháme ve smetaně, přidáme citrónovou šťávu , vše přilijeme k cibuli a za stálého míchání krátce povaříme. Pak přes síto nalijeme omáčku na rybu.

Frymburské candátí medajlonky
Ingredience
600 g candáta, cayenský pepř, sůl, 200 g másla, 200 g žampiónů, 2 dcl sladké smetany, lžíce hladké mouky
Jak na to?
Z vykostěného a staženého candáta nařežeme malé medajlonky, ty osolíme, opepříme a po obou stranách prudce opečeme na másle. Medajlonky vybereme, do másla přidáme pokrájené a osolené žampióny a osmahneme je. Pak přidáme smetanu zakvedlanou s moukou a krátce povaříme. S touto omáčkou pak medajlonky podáváme.

Candát v zelené uniformě
Ingredience
4 malí candáti, 50 g strouhanky z dietních sucharů, 50 g petrželové natě, 30 g naťového česneku, několik lístků rozmarýnu, několik lístků šalvěje, 1 dcl oleje, půl lžičky pepře, 1/2 dcl citrónové šťávy, máslo
Jak na to?
Strouhanku smícháme s umletými bylinkami a česnekem. Olej rozmixujeme s citrónovou šťávou na emulzi. Candáty osolíme, opepříme, mašlovačkou emulzí natřeme a obalíme bylinkovou směsí se strouhankou. Uložíme do máslem vymaštěného pekáčku, zasypeme zbytkem bylinkové směsi a upečeme.

Candát v županu
Ingredience
300 g candáta, sůl, lžička citrónové šťávy, lžíce bylinek (petržel, mladé fialkové a kopřivové lístky), 100 g hladké mouky, vrchovatá lžička ovesných vloček, 2 dcl smetany, 1 vejce, olej
Jak na to?
Rybu osolíme, pokapeme citrónem, obalíme v těstíčku z mouky, nemletých vloček, bylinek, soli, vajíčka a smetany a osmažíme v horkém oleji.

Candát po chorvatsku
Ingredience
5 porcí candáta, 80 g másla, 2 bobkové listy, 5 pepřů, 2 cibule, petrželová a celerová nať, pažitka, sůl
Jak na to?
Cibuli nakrájíme na kolečka a vaříme s kořením asi 10 minut v malém množství vody. Přidáme candáta a povaříme. Měkké porce rozdělíme na talíře a podáváme s vařenými brambory a bylinkovým máslem. Bylinkové máslo: máslo utřeme do pěny s usekanými natěmi a tvoříme z něj ozdobné válečky nebo kuličky.